_RENDERED_STYLES_

Wochenempfehlung

Calf’s Liver “Berlin Style” a) a.1) g) l) o)  

Tender calf’s liver prepared Berlin-style, served with homemade mashed potatoes, apple slices and onion gravy.
18,90 €

“Lumpasupp” – Swabian Specialty a) a.1) l) o)  

White and red Pressack (a traditional German head cheese made from pork), marinated in a tangy dressing with red onions, radishes and pickles, served with rustic farmhouse bread.
11,90 €

Brathering mit Bratkartoffeln & Rote-Beete-Salat 1) a) a.1) m) o)  

Brathering, serviert mit knusprigen Bratkartoffeln und frischem Rote-Beete-Salat.
13,90 €

Selbstgemacht zur Weinlese und ohne Alkohol

Hausgemachte Traubenlimonade  

0,5l4,00 €
Kartenzahlung ab 10€ Solange Vorrat reicht. Änderungen und Irrtümer vorbehalten. Alle Angaben ohne Gewähr
Additives: 1) contains artificial colouring 
Allergens: a) cereals and products which contain gluten a.1) wheat and products thereof g) milk and products thereof l) celery and products thereof m) mustard and products thereof o) sulphur dioxide and sulphites > 10 mg/kg, > 10 mg/l as SO2 
All prices include the statutory VAT.
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Calf’s Liver “Berlin Style” a) a.1) g) l) o)  

Tender calf’s liver prepared Berlin-style, served with homemade mashed potatoes, apple slices and onion gravy.
18,90 €

“Lumpasupp” – Swabian Specialty a) a.1) l) o)  

White and red Pressack (a traditional German head cheese made from pork), marinated in a tangy dressing with red onions, radishes and pickles, served with rustic farmhouse bread.
11,90 €

Brathering mit Bratkartoffeln & Rote-Beete-Salat 1) a) a.1) m) o)  

Brathering, serviert mit knusprigen Bratkartoffeln und frischem Rote-Beete-Salat.
13,90 €

Selbstgemacht zur Weinlese und ohne Alkohol

Hausgemachte Traubenlimonade  

0,5l4,00 €
Kartenzahlung ab 10€ Solange Vorrat reicht. Änderungen und Irrtümer vorbehalten. Alle Angaben ohne Gewähr
Additives: 1) contains artificial colouring 
Allergens: a) cereals and products which contain gluten a.1) wheat and products thereof g) milk and products thereof l) celery and products thereof m) mustard and products thereof o) sulphur dioxide and sulphites > 10 mg/kg, > 10 mg/l as SO2 
All prices include the statutory VAT.
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Waldheim Heslach

Dachswaldweg 18070569 Stuttgart Phone +49 711 56614480Email kontakt@restaurant-waldheim-heslach.de

Opening times

Mon, Tue & Thu, Fri11:30 - 21:00
Sat, Sun & National holiday11:00 - 21:00

Closed
different opening hours
 - 11:30 - 22:00
different opening hours
Further varying opening times
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